(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » 'Foltmentes adomány'
'Foltmentes adomány'
 
Ruhagyűjtő pontok Együttműködő partnerek Sajtómegjelenések
 
 
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat
és a Vanish országos
jótékonysági akciót hirdet (AZ AKCIÓ LEZÁRULT!)
 
Foltmentes adomány néven a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Vanish március elsején országos ruhagyűjtő kampányt indít. Az akció ideje alatt országszerte közel ötven, könnyen megközelíthető Foltmentes adomány ruhagyűjtő ponton adhatjuk le jó állapotban lévő használt ruháikat.
 
A jótékonysági program különlegessége, országos kiterjesztése mellett, hogy a felajánlott ruhákat a kampány támogatója, a Vanish jóvoltából kitisztítják, és így - a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével – foltmentesen és tisztán kerülnek a rászorulókhoz.
Az összegyűjtött adományokat a Máltaiak hajléktalanokat foglalkoztató mosodájában tisztítják ki.
 
Kozma Imre, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat nevében elmondta:
"Egy nagy vállalat, mely fontosnak tartja, hogy gazdasági eredményének egy részét szociális célokra fordítsa, nagyban növeli a Magyar Máltai Szeretetszolgálat karitatív munkájának lehetőségeit, s segíti azokat, akik erre a támogatásra rászorulnak. Meggyőződésünk, hogy a Reckitt Benckiser, a Vanish termékek gyártójával közösen indított akciónk a „jót-tenni” örömén kívül a társadalmi összefogást példázza.”
 
Laurent Faracci, a Reckitt Benckiser ügyvezető igazgatója elmondta:
„Nagyon örülünk, hogy a Foltmentes adomány program elindul. Célunk az volt, hogy a Magyar Máltai Szeretetszolgálat ruhagyűjtési tevékenységét felkaroljuk, és olyanok figyelmét is felhívjuk a használt ruhagyűjtés fontosságára, akik eddig nem adták le ruháikat jótékony célokra. A Vanish márka segítségével pedig további támogatást nyújtunk a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak.”
 
A Vanish márciusban minden megvásárolt Vanish termék után
10 forinttal támogatja a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot.
 
A ruhagyűjtő pontok listájához kattintson ide, további információ a kampányról a ezen az oldalon található.
 
Vanishről:
A Vanish tizenhat éve van jelen a hazai piacon, és mára a folteltávolítás elismert szakértőjének számít a magyar háziasszonyok körében. A portfolióban mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő folteltávolító terméket, legyen szó akár ruha-, függöny-, vagy szőnyegtisztításról.
 
A Vanish gyártója és forgalmazója a Reckitt Benckiser, mely termékeit a világ több mint 180 országában értékesíti és olyan közismert márkákat tudhat magáénak a Vanish mellett, mint az Airwick, Calgon, Calgonit, Dosia, Harpic, Mortein, Veet és Quanto, illetve 2006 óta portfóliójában megtalálhatóak olyan vény nélkül kapható gyógyszerek is, mint a Strepsils és a Nurofen.
 
 
 
A nagyításhoz kattintson a képre!
 
 
 


Napi evangélium Vasárnapi prédikáció Segíteni szeretnék! Hírek Hitel-S Program Hálózat a közösségért Pályázatok Hírlevél Online adományozás Betegszállítás Sajtószoba
Közlemények
Lapszemle
KiadványainkFőszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43